Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Giriček preškrt platiti sudu 2.200 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Giriček, košarkaš koji zarađuje desetke milijuna dolara i koji se u medijima voli hvaliti svojim poštenjem, šest godina duguje Općinskom sudu predujam na troškove medicinskog vještačenja od 1830 kuna!

Giriček, koji je tužio vozačicu Ingu R. zbog nesreće u kojoj je, tvrdi u tužbi, zadobio trzajnu ozljedu vrata i ozlijedio koljeno, trebao je još 2001. kao tužitelj u sporu sudu platiti troškove vještačenja nastalih ozljeda, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo U Gračacu objesili vuka - 2 Na ulazu u Gračac I vještak zgrožen vukom obješenim na tablu: "Neljudski, sadistički i bezobzirno" Slika nije dostupna Gordan Giriček novu djevojku doveo u Hrvatsku

No, tu nije kraj Giričekovoj drskosti. Kako je tužbu podnio 2000., trebao je platiti i sudsku pristojbu na tužbu u iznosu od 1540 kuna. Zbog neplaćanja te pristojbe sud ga je opomenuo, no, unatoč tome, Giriček nije platio ni kune, a u međuvremnu mu je ta obveza otišla i u zastaru. Inače, Giriček od vozačice Inge R. tužbom traži 29.000 kuna zbog nastalih ozljeda u nesreći koja se dogodila 1999. u Zagrebu. 

Nedavno je u parnici oko podjele bračne imovine Općinski sud prihvatio Giričekovu tužbu, nepravomoćno dosudivši njegovoj bivšoj ženi Nataši Gulan, s kojom je bio u izvanbračnoj zajednici od rujna 2001. do prosinca 2003., te potom u braku do kolovoza 2004., samo 102.500 američkih dolara.

Giričeka očito posve paraliziraju situacije u kojima mora izvaditi lisnicu i dati nekom svoj novac, pa se očito tako dogodilo da milijunaš nije platio 2200 kuna troškova medicinskog vještačenja, koliko danas iznose, sedam godina poslije njegove tužbe.

Inače, parnica koju vodi sutkinja Andrea Krstanović Čada nije se jučer mogla ni zaključiti, kao ni njegova tužba odbaciti zbog neplaćanja troškova, jer njegov odvjetnik tvrdi da više nije u kontaktu s Giričekom te je zamolio da sud kontaktira s košarkašem. 

Giričekova je drskost grandiozna. Naime, obični građani, s prosječnom plaćom od 4000 kuna, ako treba dignu i kredit kako bi platili sudske troškove. Bi li se Giriček usudio ne platiti troškove sudu u Americi?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene