Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put pred TV kamerama

Franjo Varga večeras ekskluzivno za Provjereno: "Zašto bih ja bio Pedro koji visi zbog političkih obračuna"

Osumnjičen za krivotvorenje SMS-ova koji su u procesima trebali pomoći Zdravku Mamiću i Ivici Todoriću, danas nepravomoćno osuđen, Franjo Varga po prvi je put odlučio dati televizijski intervju i to za emisiju Provjereno, čija nova sezona počinje večeras.

"Zašto bih ja bio Pedro koji visi kad nemam veze s time. Zbog političkih obračuna. Zato što se netko želi riješiti nekoga. I politički ubiti. I da ja zato robijam", objasnio je svoju odluku da u javnosti iznese svoju stranu priče po kojoj on nije napravio ništa krivo.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Provjereno: Bibliobus - 5 Na kotačima Svaki dan vozi stotine kilometara, ali nije profesionalni vozač: Pogledajte zašto se Anti djeca najviše vesele

Na pitanje zašto baš sada, odgovara: "Pa zato što je sada aktualno sve to vezano uz suce i uz određene istrage koje sada idu u USKOK-u. Konkretno pričam sada o sucima koji su imali direkt sa mnom i sa gospodinom Mamićem. Znači, isti su suci bili u igri."

I dodaje: "Mene se uvijek htjelo prikazati kao nekog groznog kriminalca koji pravi lažne SMS poruke što nije točno".

U razgovoru s reporterkom Anom Malbašom, dotaknuo se i teme svastike na Poljudu kada je istraživao tko je počinitelj i Zdravku Mamiću dostavio dokaze o tome, za što je i novčano nagrađen.

Cijelu priču pogledajte u večerašnjem Provjerenom na Novoj TV u 21:45.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene