Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitno prebačen u bolnicu

FOTO Dramatična noć na Biševu: Muškarac pao u uvali te zadobio opasne posjekotine, pogledajte što je osmero heroja moralo napraviti da ga spasi

HGSS u akciji
HGSS u akciji Foto: HGSS
Ispostava Vis HGSS Stanice Split imala je noćnu akciju na Biševu u noći s ponedjeljka na utorak.

Oko ponoći Ispostava Vis HGSS Stanice Split HGSS dobila je dojavu koja je stigla preko Centra 112 kako je u uvali Potok na Biševu, gdje nema signala, unesrećena osoba koja je pala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja

HGSS u akciji HGSS u akciji (Foto: HGSS Split)

Muškarac je zadobio opasne posjekotine na glavi, žalio se na bolove u kuku i zdjelici pa se sumnjalo na lom istih. Na intervenciju je izašlo osam članova ispostave, odnosno četiri člana stanice i četiri suradnika.

HGSS u akciji HGSS u akciji (Foto: HGSS Split)

Kako se unesrećeni nalazio 30 metara iznad obalne crte s koje je pao, postavljeno je sidrište na 10-metarskoj litici kako bi ga se spustilo do morske linije u nosilima, odnosno do broda.

Akcija je uspješno obavljena, a unesrećeni je prevezen u Komižu odakle je hitnim helikopterskim letom prevezen u splitsku bolnicu. Akcija je završila u 2:15.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene