Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SRAMOTA

Napali članove LGBTIQ zajednice u Splitu: Dvojica upala na tulum i počela udarati dvojicu muškaraca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
LGBTIQ zajednica u Splitu izvijestila je u subotu navečer da je nekoliko njihovih članova istučeno, a u splitskoj policiji se doznaje da je u napadu jedan muškarac zadobio laku tjelesnu ozljedu i u tijeku je kriminalističko istraživanje o događaju.

Kako se navodi na stranici Split Pride, napad se dogodio u petak navečer, kada je nekoliko mladića došlo na LGBTIQ event i ušlo u njihov prostor na tulum, koji je bio za LGBTIQ zajednicu i napali su unutar kluba dvojicu momaka koji su se ljubili. Pogrdno su im govorili te su sudionike Pride tuluma potjerali sa zabave.

Dočekali su napadnute momke ispred kluba, tukli ih i proganjali pa su žrtve morale bježati par kvartove dalje, navedeno je na stranci Split Pride.

Pročitajte i ovo Izbori u SAD-u: Ilustracija - 5 Velika pobjeda Nakon što su izgubli izbore, Demokrati donijeli važan zakon: Od sada će svi Amerikanci moći stupiti u istospolni brak

Iz splitske policije su u vezi s tim događajem potvrdili kako su dvije za sada nepoznate osobe napale dvojicu muškaraca ispred ugostiteljskog objekta nakon izlaska iz ugostiteljskog objekta.

Policija je zaprimila informaciju jutros oko 4 sati da je na Hitnoj medicinskoj pomoći liječniku pomoć zatražio muškarac koji je fizički napadnut ispred ugostiteljskog objekta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "svi trebaju biti sigurni" LGBTQ+ posjetitelji mogu slobodno u Katar? Njemačka ministrica dobila jamstvo premijera: "Svaki navijač trebao bi se osjećati slobodno"

"Muškarac koji je zatražio liječničku pomoć zadobio je laku tjelesnu ozljedu ruke", rekli su Hini u splitskoj policiji. Dodali su da se o ovom događaju provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene