Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Dnevniku Nove TV

EKSKLUZIVNO: CROBAROMETAR - SDP i HDZ izjednačeni! ORaH sve više raste!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su dvije najveće stranke izjednačene, ORaH sve više raste.

VLADINA POLITIKA- GRAĐANI SVE MANJE VJERUJU

Pročitajte i ovo Crobarometar za veljaču 2024. godine - 3 Donosi Dnevnik Nove TV Novi Crobarometar: HDZ je i dalje na vrhu, ali oporba već neko vrijeme ozbiljno napreduje Crobarometar - 1 Donosi Dnevnik Nove TV Prvi Crobarometar ove godine: Doznajte jesu li afere utjecale na rejting HDZ-a i tko su najveći politički negativci

Vlada ima sve manju potporu birača za svoju politiku. Vidljivo je to prema posljednjem CROBAROMETRU kojega provodi IPSOS PULS a objavljuje DNEVNIK NOVE TV. U ovom trenutku politiku Milanovićeve Vlade podupire samo 22 posto birača, a ne podupire 72 posto birača, dok ne zna njih 7 posto. Ovo je ujedno i najveći broj građana koji ne podupiru Vladu u ovom mandatu.

PESIMIZAM – SMJER HRVATSKE

Sve je manje optimista oko smjera kojim zemlja ide, za sada ih ima 17 posto, a da zemlja ide u lošem smjeru u ovom trenutku misli 77 posto birača. I to je također najveći broj pesimista u mandatu Zorana Milanovića. Ne zna njih 17 posto.

KOALICIJA OPSTAJE

Vlada će, točnije koalicija, sudeći po raspoloženju građana opstati do kraja mandata. I to misli 73 posto birača, a da će se raspasti prije misli 18 posto birača. Ne zna njih 8 posto.

PREDSJEDNIK – GUBI LI POTPORU

Predsjednik Josipović, iako s ogromnom popularnošću u odnosu na ostale političare, izgubio je značajnu potporu i sada pozitivan dojam o njemu ima 62 posto birača, dok negativan ima njih 30 posto. To je za predsjednika jedan od najlošijih rezultata u mandatu.

SDP i HDZ izjednačeni su prema posljednjem CROBAROMETRU kojega u 19.15 objavljuje DNEVNIK NOVE TV.

Istodobno ORaH sve više raste. Kako bi glasali birači da su danas izbori i koja bi koalicija osvojila vlasti više u DNEVNIKU u 19.15
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene