Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok su dvije najveće stranke izjednačene, ORaH sve više raste.


VLADINA POLITIKA- GRAĐANI SVE MANJE VJERUJU

Vlada ima sve manju potporu birača za svoju politiku. Vidljivo je to prema posljednjem CROBAROMETRU kojega provodi IPSOS PULS a objavljuje DNEVNIK NOVE TV. U ovom trenutku politiku Milanovićeve Vlade podupire samo 22 posto birača, a ne podupire 72 posto birača, dok ne zna njih 7 posto. Ovo je ujedno i najveći broj građana koji ne podupiru Vladu u ovom mandatu.

PESIMIZAM – SMJER HRVATSKE

Vezani članci CROBAROMETAR - srpanj 2021. - 7 Novi Crobarometar: HDZ zacementiran na prvome mjestu, ali dogodio se i veliki preokret: SDP više nije druga stranka u državi! Stranka Možemo Možemo! je narastao do treće opcije u zemlji, no može li zadržati tu poziciju? Primjeri iz prošlosti ukazuju na opasnosti na tom putu

Sve je manje optimista oko smjera kojim zemlja ide, za sada ih ima 17 posto, a da zemlja ide u lošem smjeru u ovom trenutku misli 77 posto birača. I to je također najveći broj pesimista u mandatu Zorana Milanovića. Ne zna njih 17 posto.

KOALICIJA OPSTAJE

Vlada će, točnije koalicija, sudeći po raspoloženju građana opstati do kraja mandata. I to misli 73 posto birača, a da će se raspasti prije misli 18 posto birača. Ne zna njih 8 posto.

PREDSJEDNIK – GUBI LI POTPORU

Predsjednik Josipović, iako s ogromnom popularnošću u odnosu na ostale političare, izgubio je značajnu potporu i sada pozitivan dojam o njemu ima 62 posto birača, dok negativan ima njih 30 posto. To je za predsjednika jedan od najlošijih rezultata u mandatu.

SDP i HDZ izjednačeni su prema posljednjem CROBAROMETRU kojega u 19.15 objavljuje DNEVNIK NOVE TV.

Istodobno ORaH sve više raste. Kako bi glasali birači da su danas izbori i koja bi koalicija osvojila vlasti više u DNEVNIKU u 19.15
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook