Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kontrola bijesa

Dvije profesorice se žestoko potukle na Veleučilištu u Požegi: "Mislim da dosad nismo imali ovakav slučaj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije profesorice potukle su se na Veleučilištu u Požegi. Policija je naknadno zaprimila dojavu o događaju i provodi istraživanje činjenica samog incidenta.

Veleučilište u Požegi u srijedu je zaprepastio incident, u kojem su se dvije profesorice na toj ustanovi fizički obračunale. Svjedoci događaja rekli su da je obračun bio žestok, ali i da je nastradao dio inventara Veleučilišta.

Jedna od profesorica je zatražila liječničku pomoć u požeškoj bolnici. Dekan Veleučilišta doc. dr.sc. Borislav Miličević rekao je da nema saznanja o navedenom događaju, prenosi Požega.eu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traženo lice Drama u Šibeniku! Policajac zatekao dvojac u pljački, drski lopovi ukrali mu dokumente, a kada su uhićeni svašta se doznalo

Iz policije su za DNEVNIK.hr rekli kako su tek naknadno zaprimili dojavu o navedenom događaju, i da retroaktivno provode istragu. "Primili smo dojavu na saznanje i dalje postupamo prema službenoj dužnosti i istražujemo okolnosti slučaja", rekla je glasnogovornica PU Požeško-slavonske Nikolina Janković.

"Trenutačno nije podignuta nikakva kaznena prijava, mi smo jedino zaprimili dojavu i liječničku dokumentaciju od napadnute profesorice", dodala je. "Mislim da dosad nismo imali ovakve slučajeve", napomenula je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene