Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred skupštine u Novom Sadu

VIDEO Brutalne scene: Kaos na prosvjedu protiv GUP-a, potukli se građani i osiguranje

Prosvjedi u Novom Sadu
Prosvjedi u Novom Sadu Foto: Nova.rs
Građani i aktivisti prosvjeduju u Novom Sadu protiv donošenja GUP-a. Kaos je počeo kada su pokušali pomaknuti ogradu. Izbio je sukob s osiguranjem. Nasilje, pišu portali, dolazi u valovima.

Prosvjedi protiv Generalnog urbanističkog plana u Novom Sadu jutros su se pretvorili u kaos. Do sukoba s osiguranjem došlo je kad su demonstranti pokušali probiti ogradu postavljenu upravo zbog održavanja sjednice Skupštine. 

Pročitajte i ovo Prosvjed poljoprivrednika - 4 Ne odustaju Prosvjedi poljoprivrednika ne posustaju: "Zeleni plan se mora ukinuti, odvest će farme u bankrot" Okupljeni prosvjednici u Rusiji Opresija se nastavlja VIDEO Stotine uhićenih u prosvjedima zbog smrti Alekseja Navaljnog: Privedeni i novinari

Nova.rs piše da su na prosvjedu bili aktivisti, političari, građani, koji su pomaknuli ogradu za nekoliko desetaka metara. Na terenu je i policija, a navodno ima i uhićenih.

Portal 021 piše da je do incidenata došlo u nekoliko valova.

Na snimkama koje je objavio N1 vidi se kako osiguranje odguruje prosvjednike, a jedan od njih snažno gura ženu, koja pada na pod.

Okupljeni uzvikuju ''Lopovi, lopovi' i ''Naš grad''. N1 piše kako prosvjednici žele da njihov predstavnik uđe na sjednicu i predstavi njihove stavove.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene