Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavilo ministarstvo

U tijeku javni poziv: Pogledajte za koliko novca možete dobiti bivši Todorićev otok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je javni poziv Ministarstva državne imovine za prodaju hotela Hrvatska u Baškoj Vodi te za zakupe nekretnina na otoku Smokvica.

Ministarstvo državne imovine do 20. lipnja provodi javni poziv za prodaju hotela Hrvatska u Baškoj Vodi te za zakupe nekretnina na otoku Smokvica, turističkog naselja Perna s hotelom Komodor i kampom Orebić i kampa Uvala Slana s apart hotelom Club Vala u Selcu, a ukupno za njih traži nešto malo iznad 56 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Prijave građana za energetsku obnovu obiteljskih kuća kreću 13. ožujka za vlasnike kuća Građani mogu dobiti čak 62.000 eura od države: Objavljeno kad kreću prijave Grškovićeva 13 (Foto: Ministarstvo državne imovine) Rok za ponude je 11. rujna Prodaje se 10 državnih nekretnina, među njima i nekadašnja Mesićeva rezidencija

Ministarstvo je poziv za prodaju i zakup nekretnina objavilo na svojim stranicama gdje možete naći sve detalje.

Početni iznos zakupnine nekretnina za otok Smokvica je 4.910.000,00 kuna godišnje, dok jačevina za obziljnost ponude iznosi 245.500,00 kuna.

Da luksuzna zdanja na otoku Smokvici, u kojima je donedavna uživala obitelj Todorić, država daje u zakup, prošli je mjesec za Dnevnik Nove TV potvrdio ministar Goran Marić.

U javnom pozivu navodi se kako se na otoku ne smije više ništa graditi, te da će zakupac nekretnine koristiti za vlastite potrebe i/ili za obavljanje ugostiteljsko-turističke djelatnosti.

Država je ključeve 20-ak objekata na otoku Smokvici na kojem je ljeta provodila obitelj Todorić preuzela u rujnu prošle godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene