Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za smještaj u potrebi

Dom Anđela: Tata Slaven otvorio svoj dom i drugim roditeljima s djecom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Super tata Slaven Vujić, koji je dao otkaz i prodao sve kako bi mogao biti samo - tata svojem sinu Viti kojem je kada je imao godinu i pol dijagnosticiran autizam, kako je i najavio, otvorio je vrata svojeg doma, Doma anđela, djeci s autizmom i njihovim obiteljima koji nisu iz Zagreba.

Slaven Vujić, otac koji je pokrenuo nebo i zemlju, postao inspiracija i nada za mnoge roditelje djece oboljele od autizma. 2014. godine osnovao je udrugu Senzori i počeo pisati blog o svojem sinu Viti, koji danas prati tisuće roditelja u istoj ili sličnoj situaciji. 

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Slaven Vujić (Foto: Provjereno) - 2 HUMANITARAC? Preokret koji nitko nije očekivao: Tata Slaven umjesto na sudu završio na ukrajinskoj granici

Ovih je dana, kako je i najavio, svoj Dom Angela otvorio i drugoj djeci s autizmom i njihovim obiteljima koji nisu iz Zagreba, a potreban im je smještaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene