Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Super tata Slaven Vujić

Jadrolinija iznenadila postupkom nakon što je primila pismo jednog tate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slaven Vujić postao je prava inspiracija, ne samo roditeljima koji se bore za svoju djecu, već svima koji su mislili da jedan čovjek ne može ništa promijeniti.

Slaven Vujić prije nekoliko mjeseci u javnosti je postao poznat kao super tata. Kao čovjek koji je dao otkaz i prodao sve kako mogao biti samo - tata. Njegov sin Vito neobičan je, kaže. I mnogima je to teško shvatiti.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi

Viti je s godinom i pol starosti dijagnosticiran autizam te je Slaven odlučio svoj život u potpunosti podrediti sinčiću.

Prije šest mjeseci doživio je jednu neugodnu situaciju u čekaonici Jadrolinije kada su on i Vito, zbog dječakova trčanja i mnogima neobičnog glasanja potjerani van na jako sunce. Slaven je tada odreagirao na način kojim je i samoga sebe iznenadio. Nije ušao u konflikt i zbog toga se pitao je li napravio sve što je mogao da zaštiti svog sina.

No danas, pola godine kasnije, vidio je plodove svoje reakcije. Vidio je kako je njegov glas, njegova inicijativa u Jadroliniji urodila plodom. Dobio je ispriku, u Jadroliniji je održana edukacija o djeci s poteškoćama, a sada je u čekaonici u kojoj je doživio opisano neugodno iskustvo osvanuo dječji kutak s igračkama.

Možda nije baš sve onako kako je zamislio, ali Slaven je dobar primjer kako jedan glas, jedan dopis velikoj tvrtki, ponekad dovoljan da se i u Hrvatskoj nešto pokrene.

 

Prije nekih pola godine, moj sin i ja smo čekali trajekt u čekaonici Jadrolinije. Zbog njegovog glasanja i trčanja...

Posted by Tata Slaven Vujic on Wednesday, 24 February 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene