Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Špijunirao suprugu

Dnevnik Nove TV istražuje pozadinu ekspresno podignute kaznene prijave protiv drugog čovjeka HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevniku Nove TV pogledajte koja bi mogla biti pozadina nevjerojatno brzo podignute kaznene prijave protiv Milijana Brkića, drugog čovjeka HDZ-a.

Policija je podigla kaznene prijave protiv četiri osobe, Milijana Brkića, njegovog brata Joze Brkića, Blaža Curića i Franje Varge, zbog sumnje da su počinili kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka na štetu više osoba.

Pročitajte i ovo Krunoslav Katičić potez Domovinskog pokreta HDZ reagirao na kaznenu prijavu protiv Plenkovića: "Nismo se tome nadali..." Ivan Penava predao kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića Ništa od koalicije? Domovinski pokret predao kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića

Brkićevo ime i ranije se vezalo uz aferu SMS, no optužnica u tom slučaju protiv njega nije podignuta. Međutim, istražujući taj slučaj policija je, čini se, otkrila da je Varga po nalogu Brkića presretao elektroničku komunikaciju njegove sada bivše supruge, što je rezultiralo novom kaznenom prijavom

Mislav Bago analizirat će kakve bi to posljedice moglo imati na drugog čovjeka HDZ-a, ali i na sam HDZ, treba li vjerovati premijeru Andreju Plenkoviću kada kaže da je policija u cijelom slučaju neovisna, kao i može li se sada očekivati Brkićev protuudar. 

Dnevnik Nove TV pogledajte u 19:15. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene