Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saznajte kako!

Dnevnik.hr proslavio 6. rođendan i nagrađuje upravo vas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravo ste vi dragi čitatelji zaslužni za odlične rezultate našeg portala Dnevnik.hr i stoga vas nagrađujemo povodom našeg rođendana!

U utorak 10. srpnja proslavili smo 6. rođendan, ali željeli smo da ga i vi, kao naši vjerni čitatelji, proslavite s nama! Naime, odlučili smo nagraditi one koji nam pošalju svoje najkreativnije i najbolje fotografije na kojima se vidi kako čitaju Dnevnik.hr!

Pročitajte i ovo Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši... Ilustracija najčitaniji 19 mjeseci DNEVNIK.hr potvrdio titulu vodećeg news portala u Hrvatskoj: U prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta

Vaše slike pošaljite na moj.report@novatv.hr s naznakom: ROĐENDAN DNEVNIK.HR.

Za vas smo pripremili hrpu nagrada no za najbolju fotografiju smo kao glavnu nagradu pripremili nešto posebno. Pobjednika časti najbolji klub na Jadranu - Papaya Zrće i to ulaznicom, VIP tretmanom i smještajem za vikend od 13. do 15. srpnja.

Glavnu nagradu osvojila je: RENATA KOVAČEVIĆ

I dalje možete slati vaše fotografije jer imamo još dosta poklon paketa DNEVNIK.hr-a!

Veliko slavlje zaslužili smo upravo vašim povjerenjem, ali i radom naše ekipe koja se trudi da uvijek prvi dobivate najkvalitetniji, najzanimljiviji i najbolji sadržaj.

Dnevnik.hr osvojio je krajem prošle godine nagradu Vidi Web Top 100 za najbolji portal, i to u konkurenciji od 1.739 nominiranih web stranica.

Članovi žirija kao kvalitete su izdvojili jasni prijenos željene poruke, predvidljivu navigaciju, dobru prilagodbu kontekstu i publici, a uzeli su u obzir i sadržaj za mobilne uređaje te su kao veliku prednost istaknuli sadržaj koji generira Nova TV. I sami građani su u istraživanju, koje je proveo renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK, rekli da Dnevnik.hr smatraju jednom od najkvalitetnijih web stranica.

Početkom ove godine zahvaljujući uspjehu aplikacije za iPhone i iPad, a nakon mnogobrojnih zahtjeva naših čitatelja, predstavili smo i aplikaciju za pametne telefone i tablete koji rade na Androidu. Tako je na Android Marketu dostupna i Dnevnik.hr aplikacija koja donosi cjelokupan sadržaj s internetske stranice, uključujući i brojne video priloge i fotogalerije.

U svibnju je Dnevnik.hr ostvario najveći rast među portalima, i to za čak 10% u odnosu na travanj. I to unatoč tome što većina iz skupine top 10 portala pokazuje trend pada, kao i cijelo tržište.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene