Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dok tržište bilježi pad

Dnevnik.hr ostvario najveći rast među portalima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal Dnevnik.hr je u svibnju u odnosu na prošli mjesec postigao bolju posjećenost unatoč tome što većina iz skupine top 10 portala pokazuje trend pada, kao i cijelo tržište.

Prema istraživanju posjećenosti internet mjesta GemiusAudiencea provedeno za mjesec svibanj Dnevnik.hr bilježi porast za čak 10 posto u odnosu na travanj.

Već prepoznatljiv po ekskluzivnim video materijalima, na Dnevnik.hr je u svibnju organizirano sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a koje su posjetitelji uživo mogli pratiti na portalu, a najzanimljivije momente oko ovih izbora redovito je u svojoj kolumni obrađivala reporterka Tatjana Krajač.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr strukovna organizacija Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija Dnevnik.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj u prosincu 2019. Hvala vam! DNEVNIK.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj: U prosincu na tronu s gotovo 2 milijuna stvarnih korisnika

Za zabavni sadržaj pobrinula se showbizz redakcija koja je detaljno pratila sva događanja na filmskom festivalu u Cannesu, od priča iz back-stagea do najljepših trenutaka s crvenog tepiha. Urban i splitski Dječaci bili su naši svibanjski gosti-blogeri, a popularni 2cellos izvještavali su nas o svim detaljima priprema za veliki zagrebački koncert.

Za posjetitelje i tijekom ljeta pripremamo cijeli niz zabavnih sadržaja, pa tako već ovaj vikend možete uživo pratiti otvaranje sezone na popularnom Zrću, ali i party report iz ostalih najpopularnijih klubova i plaža na Jadranu.

Ljubitelji nogometa će sve do kraja Eura moći pratiti tekstualne prijenose svih utakmica unutar tematske rubrike, a s početkom Olimpijskih igara pripremamo posebne sadržaje za naše sportske fanove.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene