Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centar za istraživanje tržišta Gfk

Istraživanje: Dnevnik.hr jedna od najkvalitetnijih web stranica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski građani smatraju Dnevnik.hr jednom od najkvalitetnijih web stranica s hrvatskim sadržajem.

Rezultat je to posebnog istraživanja kvalitete medija - DEEPMA - QUDAL - MEDIA - QUality meDAL koje je proveo renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK.

Pročitajte i ovo Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši... Ilustracija najčitaniji 19 mjeseci DNEVNIK.hr potvrdio titulu vodećeg news portala u Hrvatskoj: U prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta

Istraživanje QUDAL - MEDIA - QUality meDAL provedeno je u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Građani su odgovarali na pitanje 'Koju web stranicu s hrvatskim sadržajem, po vašem osobnom iskustvu, smatrate najkvalitetnijom. Dobro razmislite prije nego što odgovorite. Nemojte navesti onu web stranicu koja vam prva padne na pamet. Nemojte navesti niti najpopularniju web stranicu kao niti onu koja se najviše reklamira. Dobro razmislite i navedite naziv jedne web stranice u Hrvatskoj koja po vašem iskustvu i mišljenju nudi najveću razinu kvalitete...'

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su oni slobodno mogli navoditi nazive web stranica s hrvatskim sadržajem za koje smatraju da u Hrvatskoj nude najveću razinu kvalitete.

Multimedijalni portal Dnevnik.hr ove godine u konkurenciji 1.739 nominiranih web stranica dobio je najbolje ocjene neovisnog žirija na 13. natječaju za najbolje hrvatske web stranice Vidi Web Top 100 u kategoriji mediji, novosti, oglasnici.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene