Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TREĆA GODIŠNJICA

Dirljivi prizori s trajekta koji iz Splita plovi za Velu Luku: Mnoštvo mladih pjeva hitove legendarnog Olivera

Oliver Dragojević preminuo je 29. srpnja 2018. godine, no pjesmama koje je otpjevao ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni.

Na današnji dan prije točno tri godine napustio nas je legendarni glazbenik i veliki čovjek Oliver Dragojević.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Drama u Dalmaciji Otkriveno zašto se zapalio trajekt u Biogradu: Vatrogasci su se satima borili s vatrom Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Na trajektu koji iz Splita plovi za Velu Luku danas je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan snimio dirljive prizore - mnoštvo mladih zajedno je pjevalo Oliverove pjesme, "Cesaricu" i "Bez tebe".

Večeras će se u Veloj Luci održati koncert "Trag u beskraju", s početkom u 22 sata na Pjaci ispred crkve sv. Josipa. Nastupit će Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja, Antonio Serrano, Dupini i klapa Ošjak. Glazbeni producent Ante Gelo s orkestrom kojim ravna maestro Alan Bjelinski vodit će kroz tu glazbenu priču sve ljubitelje lika i djela neponovljivog Olivera.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene