Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubravko Ponoš

''Odšarafit ću ti glavu'': Direktor Fonda za zaštitu okoliša pustio snimku na kojoj psuje i prijeti kolegi jer ga njome ucjenjuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš na početku press-konferencije pustio je audiosnimku na kojoj se čuje kako prijeti i vrijeđa.

Dubravko Ponoš kaže da je snimku objavio jer ga njome ucjenjuje kolega Mislav Kotarac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AFERA SE NE SMIRUJE "Odšarafit ću ti glavu": Policija i DORH provode izvide zbog Ponoševe audiosnimke Direktor fonda za zaštitu okoliša Dubravko Ponoš (Fto: Dnevnik.hr) ZBOG PRIJETNJI I PSOVKI Dubravko Ponoš: "Spreman sam se suočiti sa svim posljedicama svoje neprimjerene komunikacije, a Ćorić za razgovor zna godinu dana"

''Najurit ću te van kao što sam ti obećao prije šest mjeseci. Znači najurit ću te van, da ćeš zapamtiti dan kad si se rodio. Onda ćeš zapamtiti s kim imaš posla. Idući put kad bude slična pi**arija, glavu ću ti odšarafit, ali doslovno ću ti glavu odšarafiti i možeš se onda žaliti na Ustavni, ma direktno Andreju Plenkoviću'', čuje se na snimci direktora Fonda za zaštitu okoliša.

"Nikakva opravdanja za korištenje tih izraza nema'', rekao je Ponoš i objasnio da je Kotarac tražio razgovor o koeficijentu. Kaže da je taj razgovor bio ucjena na koju on nije pristao.

"Snimka je predmet ucjena koje traju godinu dana na razne načine i zato sam je odlučio podijeliti s javnošću", objasnio je direktor Fonda za zaštitu okoliša.

Zviždač iz Fonda Mislav Kotarac ranije je optužio Ponoša da je u Fond zaposlio čak devet HNS-ovaca.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić poslao je upravni nadzor u Fond, a nalaz je pokazao da nepravilnosti nema.

Kotarac poručuje da je šokiran i da će sa službenom izjavom pričekati.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene