Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neslužbene informacije

Dijana Zadravec u ponedjeljak se vraća na posao u KBC Sestre milosrdnice?

Dijana Zadravec
Dijana Zadravec Foto: DNEVNIK.hr
Prema neslužbenim informacijama Dijana Zadravec, smijenjena predstojnica Zavoda za radiologiju, u ponedjeljak bi se trebala vratiti na posao i to na novo radno mjesto voditeljice Odjela za neuroradiologiju.

Dijana Zadravec bi, nakon bolovanja i godišnjeg odmora, trebala preuzeti tim od pet zaposlenih, među kojima nisu liječnici Vladimir Kalousek i Branimir Čulo, koje je optužila za kriminalne radnje, doznaje neslužbeno Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Novi ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice, Davor Vagić, nakon izbora na tu poziciju otkrio je da se Zadravec vraća u bolnicu, ali na drugo radno mjesto.

"Želim da kolegica Zadravec što prije ozdravi, to je prvo što želite nekome na bolovanju. Zadravec više nije predstojnica Zavoda za radiologiju, ona ide na drugo mjesto, na Odjel za neuroradiologiju", rekao je za N1 u lipnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene