Obavijesti Pretražite Navigacija
''Županija na stupu srama''

Milinović oštro osudio istup saborske zastupnice: ''Rijetko izlaže, ali bilo bi bolje da to bude još rjeđe''

Darko Milinović
Darko Milinović Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Istup saborske zastupnike Anite Pocrnić Radošević tijekom saborske rasprave o smanjenju PDV-a na ženske higijenske potrepštine oštro je osudila stranka LiPO. Kažu da je osramotila županiju iz koje dolazi.

Nakon iznenađujućeg izlaganja saborske zastupnice Anite Pocrnić Radošević tijekom rasprave o smanjivanju PDV-a na ženske higijenske potrepštine, oglasila se i stranka LiPO.

Kažu da je županija, iz koje je inače i zastupnica, zbog nje stavljena na stup srama. 

Oštra osuda istupa

''Njezin 'elaborat' o higijenskim ulošcima te dodavanja mirisnih pridjeva ne samo da vrijeđa žene, nego i zdrav razum i sve ljude s područja Ličko-senjske županije.

Oštro osuđujemo ovakav istup i pozivamo gospođu Pocrnić da se ispriča svim ženama Hrvatske ali i stanovnicima Ličko-senjske županije.

Pročitajte i ovo Anita Pocrnić Radošević POREZ NA ULOŠKE Žestoka rasprava u Saboru, HDZ-ovka iznenadila izjavama: ''Pa ne menstruiraju žene otkad je Plenkovića''

To nisu stavovi i razmišljanja koja doprinose ugledu naše županije već daje dojam: "O, kakvi su ostali kad je njihova zastupnica na toj razini?''
Tvrdimo, mi smo Europska županija i nitko, usudim se reći, ne razmišlja kao gospođa Pocrnić.

Zastupnica Pocrnić rijetko (do sada dva puta) istupa u Hrvatskom Saboru, ali bilo bi bolje da to bude još rjeđe'', poručuju iz stranke Darka Milinovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene