Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negira veze

Milinović o kumstvu s Jurkovićem: 'Prije 27 godina nisam mogao znati da će se ovakve stvari događati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar zdravstva Darko Milinović danas je opovrgnuo kumstvo s Željkom Jurkovićem kojeg je USKOK jučer uhitio vezano uz korupciju.

Željka Jurkovića, bivšeg načelnika Policijske uprave ličko-senjske, koji je jučer uhićen u najnovijoj USKOK-ovoj antikorupcijskoj akciji, često su dovodili u vezu s Darkom Milinovićem. Smatralo se da je imao jako političko zaleđe jer je kum s bivšim ministrom zdravstva i potpredsjednikom Vlade.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju Darko Milinović Važni pregovori Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..."

>> 'Ostojić je doživio knock out, Linić mu je preuzeo dužnost, neka da ostavku!'

'Željko Jurković nije moj kum, niti sam ja njegov kum. Ali prije 27 godina budući sam imao sve sakramente sam bio krsni kum njegovog starijoj kćerki. I dozvolite da prije 27 godina nisam mogao znati da bi se ove stvari događale, ali ostavimo svi zajedno prostor institucijama da dokažu što je istina', poručio je Milinović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene