Među uhićenima u akciji Agrokor dvoje je revizora – Sanja Hrstić i Olivio Discordia iz zagrebačke središnjice Beker Tillyja, revizorske kuće koja je radila izvješća za Ivicu Todorića.

Galerija


Očekuje se da će Sanja Hrstić i Olivio Discordia biti ispitani vrlo skoro. Evo što je Darko Maržić, odvjetnik uhićenog revizora Olivija Discordije, rekao reporterki Nove TV Ivani Pezo Moskaljov o mogućim inkriminacijama i navodima da su u revizijskim izvješćima zataškavali nepravilnosti i navodno, bez rezerve, davali pozitivna mišljenja.

Vezani članci Arhiva, Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Među uhićenima u Zadru i vlasnik kafića u kojem je Daruvarac lani brutalno premlatio djevojku Uhićenja u Zadru (Foto/Arhiva: Dino Stanin/PIXSELL) Velika akcija zadarske policije: Privedeno više od deset osoba

"U ovom času to ne mogu reći, ali ću imati prilike porazgovarati s branjenicima i na licu mjesta pa ćemo vidjeti što i kako."

Je li točno da su zataškavali nepravilnosti? 

"Ne mogu to ni u snu ni demantirati ni potvrditi, mi ćemo odlučiti tek kad se dogovorimo. Ogroman je predmet i treba biti oprezan i ne bih se zalijetao s procjenama, bit ćemo oprezni. Ja ne znam što im se stavlja na teret, ali kada proučimo spis, bit ćemo pametniji i ozbiljniji da možemo donijeti odluku kako ćemo se braniti'', rekao je odvjetnik.