Dario Juričan proveo noć pred Holdingom - 3
Dario Juričan proveo noć pred Holdingom - 3 Foto: Robert Anić/Pixsell

Dario Juričan na Facebooku se obratio službenicima i namještenicima Grada Zagreba.


"Dok su vaši pretpostavljeni stvarali paralelnu strukturu vladanja, krali, uzimali postotke, zapošljavali rođake, dobivali stanove, dijelili teritorij za manifestacije i namirivali beskrajne sljedove svojih ljubavnica, od vas se očekivalo da šutite i pognete glave", počeo je svoju novu objavu na Facebooku Dario Juričan obraćajući se službenicima i namještenicima Grada Zagreba. 

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića 3. ožujka 2021. Zagrebački holding i voditelj Gradskih groblja novčano kažnjeni zbog Bandićevog ispraćaja, protiv Grada Zagreba i Jelene Pavičić Vukičević optužni prijedlog Povorka do posljednjeg počivališta Milana Bandića - 2 Grad Zagreb objavio što su sve poduzeli za poštivanje mjera na Bandićevu sprovodu: Više od 300 redara, nekoliko tisuća maski...

Rekao je, između ostalog, da je s nekima već popio kavu, a da drugi s njim oprezno komuniciraju preko posrednika. 

"Nadam se da ćete se odvažiti napraviti iskorak koji od vas očekujem, kako bi transfer gradske vlasti bio lakši, a vaša savjest mirnija. Znam kako se rezač etiketa sadistički iživljava na vašim zatvorenim sastancima. Ali to znamo samo vi i ja. Želim da priču kako vas se zlostavlja i ucjenjuje, vi sami ispričate", poručio im je.

"Vaši nadređeni režu etikete i skrivaju od vas marke svoje odjeće i obuće. Sve ukradeno. Vi to sve znate i gledate već 20 godina. Gotovo je", napisao je Juričan i nastavio: "Imam poruku za sve vas. Sve ono što ste tako marljivo tijekom godina fotokopirali, prebacivali na vaše USB stickove i nosili doma u vjeri da će vam trebati za crne dane - moram vam reći da su ti crni dani stigli. Sad je vrijeme! Ovo je prilika da prebjegnete s tamne strane. Ja sam novi gazda grada. A Milanu Bandiću, rezaču etiketa, uzet ću sve", stoji u objavi.

Dodao je i da za pročelnike i savjetnike "neće biti oprosta grijeha" i da oni "prvom zgodom odlaze".