Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Robert Anic/PIXSELL

Glazba je, uz boćanje, potpredsjedniku Vlade i ministru mora, prometa i infrastrukture Olegu Butkoviću jedna od omiljenih aktivnosti za opuštanje, a prvoga dana nove godine doživio je nešto za što se u životu prilika ne pruža često.


Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković proveo je prvi dan nove godine u Beču na Novogodišnjem koncertu Bečke filharmonije.

S obzirom na to da do karata za prestižni koncert nije lako doći, mnoge je zanimalo kako se ministar ondje našao.

Jedini način da dođete do ulaznica za ove koncerte je sudjelovanjem u online izvlačenju, a iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture odgovorili su N1 da je Butković ondje bio s privatno s prijateljem, koji je osigurao karte, a ministar je snosio trošak svoje karte.

O svojem odlasku na novogodišnji koncert izjasnio se i sam Butković: ''Platio sam svoju ulaznicu. Vi ste mene naviknuti gledati na gradilištima i u poslu, pa je možda bilo čudno da sam se našao na takvom jednom koncertu.''

''Ja sam imao dugo godina želju na takvo nešto otići. Prijatelj je nabavio te karte po redovnoj proceduri. Supruga mu je bila bolesna, pa sam išao ja s njim'', rekao je Butković za N1 i opetovao da je svoju kartu platio, ali da cijena nije bila 1200 eura.

''To nije poklon, to nije bio nikakav službeni protokol, ja sam išao isključivo u privatnom aranžmanu. Bilo je lijepo. Jedanput u životu vam se pruži prilika da takvo nešto vidite'', zaključio je Butković.

Razotkrivanje Što voli, što ga veseli i kako se opušta od stresa politike? "To ili imaš ili nemaš, s tim se rađaš"

Poznati na susretu Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva - 3 FOTO Ovako su naši političari bodrili Vatrene: Jedan ministar stopio se s Katarcima

Da voli glazbu, a završio je i glazbenu školu, te da jednog pjevača cijeni iznad svega, otkrio je u Dnevniku Nove TV još lani, kada je u konobi otpjevao i poznatu pjesmu najdražeg mu Miše Kovača: "To je pjevač s kojim sam odrastao, s kojim sam prošao prve ljubavi, ženio se.''

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju