Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bush će posjetiti i Dubrovnik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom svog prvog posjeta Hrvatskoj koji bi se, kako se nagađa, trebao dogoditi u travnju, američki predsjednik George W. Bush mogao bi krenuti stopama svog zamjenika Dicka Cheneya koji je hrvatsku obalu, odnosno Dubrovnik posjetio u svibnju 2006. godine.

Naime, u Dubrovniku i Cavtatu, doznaje Glas Dalmacije iz, kako kažu, pouzdanih izvora, inkognito se proteklog tjedna započelo s izviđanjem terena za prihvat važnog američkog gosta čiji se posjet očekuje točno za mjesec dana. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Prema tim informacijama, na hrvatskom jugu boravio je i američki veleposlanik u Hrvatskoj sa svojim timom. Američki predsjednik Bush, sasvim je izgledno, posjetio bi tako tijekom svog prvog posjeta Hrvatskoj i hrvatsku obalu sa čijom je ljepotom, potvrdio je to svojedobno i premijeru Sanaderu, odavno dobro upoznat.

Nagađa se, naime, da američki predsjednik Bush nije toliko zainteresiran za dolazak u hrvatsku prijestolnicu koliko za dolazak u Dubrovnik, kojega svake godine posjećuje sve više Amerikanaca. Navodno bi američki predsjednik u sklopu svog posjeta Hrvatskoj, odnosno nakon najavljenog bukureštanskog summita, posjetio i Prištinu.

Dolazak na hrvatski jug predsjednika Busha, konkretno u Dubrovnik i Cavtat, doznajemo, u strogoj tajnosti je u pripremi, a kako se dolazak američkog lidera drži u potpunoj neizvjesnosti i tajnosti, ne bi bilo iznenađenje da se potvrda posjete ovog iznimno važnog gosta dobije neposredno prije njegova dolaska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene