Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresne ispovijesti

Brojne žene odlučile su prekinuti šutnju: ''Ako se dereš tamo, urlaš i plačeš, neće ti nitko doći''

Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 8
Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 8 Provjereno
Aktualno Galerija Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 8 Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 8 Foto: Provjereno Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 9 Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 9 Foto: Provjereno Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 6 Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 6 Foto: Provjereno Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 7 Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 7 Foto: Provjereno +5 Šokantne priče o spontanom pobačaju (Foto: Provjereno) - 10 Galerija 1/10 >>
Provjereno večeras donosi šokantne ispovijesti dviju žena koje su odlučile ispričati svoja traumatična iskustva s ginekologije.

Potresna ispovijest o spontanom pobačaju saborske zastupnice Ivane Ninčević Lesandrić i reakcija njezina kolege Gordana Jandrokovića, koji je rekao kako je bolje da je šutjela jer ga je dovela u neugodnu situaciju iznoseći svoju intimu, izazvala je lavinu reakcija žena diljem zemlje. Ljutite žene odlučile su glasno progovoriti o svojim traumatičnim iskustvima s ginekologije.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Pred kamere Provjerenog hrabro su stale dvije žene i ispričale svoje traumatične priče. Jedna je od njih Lidija Čolić, koja je umjesto rađanja trećeg djeteta u 27. godini postala dio crne statistike. Počela je krvariti, a kada je otišla u bolnicu, rekli su joj da je plod nestao i kako je nepotrebno išta raditi jer će sam od sebe bez posljedica izaći iz tijela. Pokušavala je normalno živjeti, sve do jedne noći kada je počela obilno krvariti. Hitna ju je nakon toga ponovno odvela na isto mjesto gdje su liječnici propustili vidjeti raspadnuti plod i posteljicu u utrobi.

''Nemoj se derati, vikati, plakati jer te neće nitko doživljavati, i to je živa istina. Ako se dereš tamo, urlaš i plačeš, neće ti nitko doći'', prepričava Lidija svoje stravično iskustvo. Došla je na mjesto gdje joj je trebala biti pružena pomoć, a umjesto toga dobila je osjećaj nemoći, srama i poniženja. ''Šta je, šta plačeš? Znala si se je**ti, pa sad trpi'', nastavila je Lidija svoju ispovijest za kamere Provjerenog.

Cijelu priču i potresne ispovijesti žena koje su odlučile s javnosti podijeliti svoje traume pogledajte večeras u Provjerenom u 22:30.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene