Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan dan

Majka i brat ubijene Selene na mjestu užasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarima se u Splitu obratio Emmanuel Macedo, brat ubijene Meksikanke Selene Graciano Macedo. Rekao je da zahvaljuje Splićanima na suosjećanju koje pokazuju. S majkom je bio na mjestu ubojstva.

Emmanuel Macedo i njegova majka danas su posjetili mjesto na kojem je pronađeno tijelo Selene Graciano. 'Hvala Splićanima na lijepim željama i suosjećajnosti koje pokazuju. Nailazimo na podršku na svakom koraku i mogu reći da je Split grad divnih ljudi', rekao je Emmanuel.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor

Na upit hoće li se vratiti u Hrvatsku kako bi pratili suđenje Emanuel je rekao da će on i njegova majka u Splitu biti nekoliko dana i da se moraju vratiti u Meksiko jer ondje ima posao i ne zna hoće li moći dobiti slobodne dane.

>> Mišić Seleninu obitelj nije ni pogledao, njezin se brat rasplakao

'Zadovoljan sam svime. Sve je dobro organizirano. Majka i ja se osjećamo sigurno cijelo vrijeme i zadovoljni smo tijekom suđenja', rekao je Emmanuel. Dodao je da je bio zabrinut zbog majčine reakcije na suđenje, ali su razgovarali prije toga i zaključili da moraju ostati smireni.

'Nisam znao kako će suđenje teći. Bio sam malo nervozan. Nisam znao što da mislim, što da kažem. Imao sam priliku postaviti neka pitanja i dobio odgovore. Moram to još procesuirati u svojoj glavi. Treba mi vremena da još razmislim o tome', rekao je Emmanuel.

Na pitanje kako mu je bilo vidjeti ubojicu svoje sestre, rekao je da je i prije vidio njegovu sliku na internetu. 'To je jako čudno iskustvo. Ne možete ni pomisliti da ćemo tako nešto doživjeti. Teško je povjerovati da je netko ubio člana vaše obitelji i morate se nositi s tim', rekao je.

Dodaje kako sad sve vidi iz drugačije perspektive te da je to potpuno drugačije iskustvo. 'Znam da u Hrvatskoj maksimalna kazna za ovakav zločin iznosi 40 godina. No nijedna kazna nije dovoljna za ubojicu, jer ne samo što je uzeo Selenin život, već je upropastio živote cijele obitelji', rekao je Emmanuel.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene