Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispitivanje kod suca istrage

Brat trostrukog ubojice ipak nije svjedočio: "Znam momke koji su me pretukli"

Filip Zavadlav
Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr
Otac i brat Filipa Zavadlava, trostrukog ubojice iz Splita, jutros su stigli na ispitivanje kod suca istrage na sudu u Splitu.

Stanislav Zavadlav, brat osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu, jučer je ozlijeđen, no nije se javio policiji niti tražio liječničku pomoć

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

Ispred zgrade suda rekao je da poznaje osobe koje su ga jučer pretukle. 

"Najlakše mi je za to. Momci koji su to uradili, ja ih poznajem, neću govoriti koji su. Meni je još teža stvar što su tri mlada života izgubljena", rekao je.

Otac i sin danas na kraju ipak nisu svjedočili jer su, kako kaže glasnogovornik suda, pod stresom i ne mogu dati izjavu.

"Pod stresom su i ne mogu dati izjavu, žele svjedočiti i svjedočit će, no danas nisu mogli", kazao je  glasnogovornik Suda Damir Romac.

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Nad njim će se u klinici za psihijatriju Vrapče provesti kombinirano psihijatrijsko i psihološko vještačenje.

Za Index.hr jučer je poručio da nije on bio razlog sukoba, već je Filip imao problema s dvojicom ubijenih. Treća žrtva bila je slučajna jer ju je Filip zamijenio, kaže Stanislav, kojemu je jako žao zbog svega.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene