Brat Filipa Zavadlava - 2
Brat Filipa Zavadlava - 2 Foto: Pixsell

Otac i brat Filipa Zavadlava, trostrukog ubojice iz Splita, jutros su stigli na ispitivanje kod suca istrage na sudu u Splitu.


Stanislav Zavadlav, brat osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu, jučer je ozlijeđen, no nije se javio policiji niti tražio liječničku pomoć

Vezani članci Daša Dragnić, Ante Pranić i Ante Renić Posljednje obraćanje javnosti kandidata Koalicije ZA u Splitu: "Dalmacijom su zapuhali snažni vjetrovi promjena" Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu

Ispred zgrade suda rekao je da poznaje osobe koje su ga jučer pretukle. 

"Najlakše mi je za to. Momci koji su to uradili, ja ih poznajem, neću govoriti koji su. Meni je još teža stvar što su tri mlada života izgubljena", rekao je.

Otac i sin danas na kraju ipak nisu svjedočili jer su, kako kaže glasnogovornik suda, pod stresom i ne mogu dati izjavu.

"Pod stresom su i ne mogu dati izjavu, žele svjedočiti i svjedočit će, no danas nisu mogli", kazao je  glasnogovornik Suda Damir Romac.

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Nad njim će se u klinici za psihijatriju Vrapče provesti kombinirano psihijatrijsko i psihološko vještačenje.

Za Index.hr jučer je poručio da nije on bio razlog sukoba, već je Filip imao problema s dvojicom ubijenih. Treća žrtva bila je slučajna jer ju je Filip zamijenio, kaže Stanislav, kojemu je jako žao zbog svega.