Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova reakcija

Braniteljske udruge Splita: "Istanbulska konvencija je toliko zla i štetna da se slobodno može smatrati đavoljim djelom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koalicija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije pridružila se inicijativi "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" te pozivaju sve građane Splita na veliki prosvjedni skup na splitskoj Rivi, 12. travnja u 18 sati.

Braniteljske udruge tvrde: "Nismo nijemi, gluhi ni slijepi, ne srljamo kao guske u maglu. Nismo se razmetali pameću, strpljivo smo slušali, gledali i nebrojeno puta pročitali." U priopćenju u kojem pozivaju građane na veliki prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije, taj dokument proglašavaju i djelom Sotone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konvencija i dalje problem Markić optužila Plenkovića da laže i pokazala kakav mu poklon šalje za Uskrs Računalo broji prosvjednike (Screenshot: YouTube) Puno manje od 70 tisuća Dok ljudi lupetaju, računalo broji: Na prosvjedu protiv Istanbulske konvencije bilo je 8032 ljudi

"Nikada se nismo niti ćemo se ikada podčiniti ikome osim hrvatskoj kulturi, običaju, vjeri i tradiciji. Za nju smo ginuli, za nju ćemo ginuti", poručuju iz braniteljskih udruga, čije priopćenje možete vidjeti priloženo niže teksta.

IK by Anonymous Aykg3WDQ9a on Scribd

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene