Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Na spinove nećemo reagirati"

Petrov o izjavama premijera: ''Ako im slučajno nedostaje ruku, mi ćemo im za svrhu istine dati ruku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik Mosta Božo Petrov ustvrdio je u srijedu u Saboru, odgovarajući na tvrdnje premijera Andreja Plenkovića, da je bio upoznat s cijelom situacijom u vezi s Agrokorom, da HDZ nastavlja sa svojim spinovima i da Most na te spinove neće reagirati.

Petrov je naglasio je da je Most nudio HDZ-u istražno povjerenstvo kako bi se sve raščistilo oko Agrokora, ali HDZ je to odbio. Dodao je da je prošlog tjedna, prije glasovanja o ponovnom pokretanju istražnog povjerenstva, tražio stanku da razmisle još jednom i da je bio odbijen.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Dinamičan odnos Milanović i Plenković družili su se na početku, a onda je počela žestoka paljba uvredama: "Plameni jazavac, nilski konj, šmrkavac..." Govor Andreja Plenkovića na stranačkom skupu HDZ-a u Osijeku - 6 Reakcija na neočekivanu vijest Plenković o kandidaturi predsjednika Milanovića: "Ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu"

"HDZ nastavlja sa svojim spinovima, sad im pomažu i sateliti. Mi na te spinove nećemo reagirati", izjavio je Petrov.

Istaknuo je i da HDZ uvijek ima priliku pokrenuti istražno povjerenstvo oko Agrokora. "Ako im slučajno nedostaje ruku, Most je borac za istinu, mi ćemo im za tu svrhu dati ruku", kazao je Petrov.

Na novinarski upit zašto je tek jučer otkrio informaciju o sastanku iz veljače prošle godine na kojem je navodno premijer Andrej Plenković predstavio Borisa Šavorića kao pravnika koji će pomagati u slučaju Agrokor, Petrov je odgovorio: "Mi smo jasno prije deset dana postavili cijeloj javnosti pitanje vezano za Šavorića i odgovor ste dobili očito jučer, kada su konačno oni kojima je bilo upućeno pitanje shvatili i na kraju dali odgovor". (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene