Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada krenu priče pokvarenog telefona, one ne stanu dok ne dožive evoluciju u obliku krajnje gluposti koja se može vani čuti. Najsvježniji primjer je onaj Borisa Kosmača u kojem ga navode kao jednog od najbogatijih Hrvata, te da je bogastvo stekao prodavajući eko jaja i paradajz.


Boris je svoj možda najjači javni publicitet dobio na Farmi, u najglednijem showu Nove TV unazad nekoliko godina. Do tada je bio poznat kao najbolji hrvatski imitator, a u inozemstvu 1996., u Zurich-u u Švicarskoj je pobjedio kao najbolji europski imitator, imitacijom Tine Turnner i pjesmom "What's Love Got To Do With It ".

Vezani članci Kucanje jajima u studiju Dnevnika Nove TV VIDEO Tko je bio bolji? Pogledajte kako su voditelji Dnevnika Nove TV u studiju odradili najpoznatiji uskrsni običaj U krevetu ''Vježbajte na jajima'': Djevojka slikovito pokazala tajnu ženskog užitka kako bi muškarcima olakšala posao

U međuvremenu je postao vlasnik prestižne modne licence Ford Super Models izbora Super modela hrvatske i Super modela Bosne i Hercegovine.

No, nedavno je izjavio da mu se dogodila situacija koja ga je nasmijala do suza i da je jednostavno mora podjeliti s nama. Dobio je poziv od jedne novinarke koja mu je ukratko objasnila o čemu se priča te tražila da se to potvrdi. 

Navodno je Boris vlasnik ogromne farme kokoši i paradajza, te da ima ekskluziva suradnje sa Konzumom s kojim je tijekom godina stekao ogromno bogatstvo prodavajući im svoja eko jaja. 

Na njegov podsmijeh novinarka nije primjetila da je to samo trač i nastavila s najjačim novinarskim potpitanjem koji je glasio ovako: "Ako niste vlasnik iz kojeg razloga onda znate toliko o kokošima?"

Na to je Boris eksplodirao od smijeha i eto, javio nam taj nadasve simpatičan trač. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju