Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boris Kosmač: "Tvrde mi da sam uz Todorića najbogatiji Hrvat"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada krenu priče pokvarenog telefona, one ne stanu dok ne dožive evoluciju u obliku krajnje gluposti koja se može vani čuti. Najsvježniji primjer je onaj Borisa Kosmača u kojem ga navode kao jednog od najbogatijih Hrvata, te da je bogastvo stekao prodavajući eko jaja i paradajz.

Boris je svoj možda najjači javni publicitet dobio na Farmi, u najglednijem showu Nove TV unazad nekoliko godina. Do tada je bio poznat kao najbolji hrvatski imitator, a u inozemstvu 1996., u Zurich-u u Švicarskoj je pobjedio kao najbolji europski imitator, imitacijom Tine Turnner i pjesmom "What's Love Got To Do With It ".

Pročitajte i ovo Ilustracija Među najskupljima u Europi Cijena još jedne omiljene namirnice otišla u nebo: "Previše, ali što da kažem, trebaju nam" Slika nije dostupna Boris organizira spektakl u Đurđevcu

U međuvremenu je postao vlasnik prestižne modne licence Ford Super Models izbora Super modela hrvatske i Super modela Bosne i Hercegovine.

No, nedavno je izjavio da mu se dogodila situacija koja ga je nasmijala do suza i da je jednostavno mora podjeliti s nama. Dobio je poziv od jedne novinarke koja mu je ukratko objasnila o čemu se priča te tražila da se to potvrdi. 

Navodno je Boris vlasnik ogromne farme kokoši i paradajza, te da ima ekskluziva suradnje sa Konzumom s kojim je tijekom godina stekao ogromno bogatstvo prodavajući im svoja eko jaja. 

Na njegov podsmijeh novinarka nije primjetila da je to samo trač i nastavila s najjačim novinarskim potpitanjem koji je glasio ovako: "Ako niste vlasnik iz kojeg razloga onda znate toliko o kokošima?"

Na to je Boris eksplodirao od smijeha i eto, javio nam taj nadasve simpatičan trač. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene