Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačna pobjeda

Bivša ravnateljica Ruđera: "Prekrasan je osjećaj što su svi sudovi u Hrvatskoj potvrdili da sam nezakonito smijenjena"

Danica Ramljak
Danica Ramljak Foto: Josko Supic/Cropix
Danica Ramljak, bivša ravnateljica Instituta Ruđer Bošković, objavila je da je Vrhovni sud donio presudu u njezinu korist.

Vrhovni sud potvrdio je pravomoćnom presudom da je znanstvenica Danica Ramljak, bivša ravnateljica Instituta Ruđer Bošković, nezakonito smijenjena sa svoje pozicije 2012. godine.

"Prekrasan je osjećaj što su mi svi sudovi u Hrvatskoj nakon 12 godina potvrdili da sam nezakonito smijenjena", piše u njenoj objavi na Facebooku u kojoj je za štetu nanesenu njoj, ali i državnome proračunu prozvala neka veoma zvučna imena.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni i Vladimir Putin U zatvoru Preminuo Aleksej Navaljni, najveći Putinov kritičar, objavljeno što se dogodilo: Stižu oštre reakcije Zapada

Tvrdi tako da su je godinama u svrhu opravdanja svojih postupaka napadali današnji gradonačelnik Splita Ivica Puljak, koji je onda bio član Upravnog odbora IRB-a, Željko Jovanović, ondašnji ministar obrazovanja te Saša Zelenika, današnji prorektor Sveučilišta u Rijeci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene