Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli je ukućani

Zlatar Violić pala s balkona, doživjela težak prijelom, mora u Zagreb na hitnu operaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša ministrica pretrpjela je težak i složen prijelom lijeve natkoljenice

Bivša ministrica kulture Andrea Zlatar-Violić u padu s kuće u Trstenom, u blizini Dubrovnika, pretrpjela je težak prijelom lijeve natkoljenice, zbog čega će biti prevezena u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu, doznaje se od sanacijskog upravitelja dubrovačke bolnice Jerka Ferrija Certića.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

''Riječ je o padu s visine, pretrpjela je težak prijelom lijeve natkoljenice. Stabilno je, ali trebat će napraviti operativni zahvat jer je prijelom kompliciran. To će najvjerojatnije biti napravljeno na Klinici za traumatologiji, tako da će ona poslijepodne biti prevezena u Zagreb'', rekao je Certić. Dodao je kako osoblju bolnice nisu poznate okolnosti u kojima je pala.

Certić tvrdi kako nisu istinite informacije po kojima se pad dogodio tijekom noći. Ona je dovezena jutros, jutros je i pala, rekao je sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Certić.

Bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić primljena je u srijedu ujutro s teškim ozljedama u Opću bolnicu Dubrovnik, nakon što je pala s balkona svoje kuće, neslužbeno se doznaje iz dubrovačke bolnice.

Prema saznanjima dubrovniknet.hr-a, bivša ministrica je sinoć pala s balkona na krov obližnjeg objekta u srijedu ujutro, a pronašli su je ukućani koji su pozvali Hitnu pomoć.

TIH: Zlatar Violić je dala ostavku zbog pritiska javnosti, a ne stvarne političke volje

Zlatar Violić trenutno je smještena na odjelu Traumatologije, a pretrpjela je težak i kompliciran lom noge. Međutim, pri svijesti je, orijentirana i izvan životne opasnosti, doznaje se od dobro obaviještenih izvora.

Prema pisanju medija, ona je u noći s utorka na srijedu pala s balkona svoje obiteljske kuće u Trstenom, gdje su je ujutro pronašli ukućani te pozvali hitnu pomoć. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene