Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanaderovo svjedočenje

'Bio je to film sa sjajnim glavnim glumcem ali bez konkretnog sadržaja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao i uvijek, izazvao je pravu pomutnju. Dolazak bivšeg premijera pratile su stotine novinara, fotoreportera, snimatelja. Od jutra su čekali ispred Sabora. Kamere Provjerenog zabilježile su upravo to. Što se događalo oko svjedočenja i na samom svjedočenju.

Bio je to pravi medijski spektakl od kojeg ni najbolji poznavatelji političkih prilika u Hrvatskoj nisu očekivali mnogo. Premda je pred saborskim povjerenstvom svjedočio dosad najviše rangirani hrvatski političar, i to puna tri sata, većih novosti nije bilo. Osim činjenice da je potvrđeno ono o čemu se šuškalo cijelo vrijeme, a to je da su svi sve znali o prodaji Ine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sanader pred povjerenstvom Istraživanje Nove TV: Kosor i Vlada sigurni od Sanadera Slika nije dostupna Ozbiljno se priprema Svjedočenje Sanadera neće se izravno prenositi

Politolog Tihomir Cipek tvrdi, bio je to još jedan film, sa sjajnim glavnim glumcem no bez konkretnog sadržaja. Ipak, ističe kako se ne može zanemariti podatak da je ovim dokazano kako nitko nije nedodirljiv.

Sanader je kao i uvijek, bio suveren u odgovorima i oštar na jeziku. Dio je to njegova nastupa koji je okarakterizirao cijelu njegovu karijeru, kaže politički komentator Nove TV Mislav Bago. Ivana Petrović, urednica vanjske politike, zamjera što povjerenstvo nije bilo konkretnije u ispitivanju.

>> 'Sanader računa na političke sukobe i predizbornu utakmicu'

Rezime svega je da utorak na Markovom trgu nije donio ništa novo, te da je Sanaderovo svjedočenje zapravo bila samo predstava u kojoj nitko poimence nije prozvan za prodaju najveće hrvatske kompanije Ine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene