Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako nisu željeli komentirati slučaj županice sisačko moslavačke, SDP-ovci su se danas u osijeku osvrnuli na stranačku blagajnu.


Dolazeći na izbornu konvenciju osječkog SDP-a ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina o slučaju sisačke županice nije želio ništa komentirati. 'Kolege će naći najbolje rješenje i treba pustiti da oni to odrade', rekao je Jakovina.

Vezani članci Mislav Bago Novi Crobarometar: Tko je najpopularniji političar, jesu li birači odlučili kazniti predsjednika i premijera zbog javnih nastupa te što smatraju najvećim problemom Biljana Borzan Istaknuta SDP-ovka Biljana Borzan o izboru budućeg predsjednika stranke: "Smatram da bi bilo izuzetno dobro imati samo jednog kandidata"

Bez komentara bila je i SDP-ova EU parlamentarka Biljana Borzan. No, na novinarski upit o stanju u gradskoj blagajni Osijeka odgovorila je kako je situacija izuzetno teška te da rade sve što je u njihovoj moći.

>> 'Na sedam automobila nije potrošeno 350.000, već 225.000 kuna!'

'Prilikom primopredaje vlasti bivši gradonačelnik Bubalo dao je potpuno krive podatke. To mi je odmah bilo jasno jer sam bila gradska vijećnica pa poznajem situaciju što se i dokazalo. No, nastojimo da građani to ne osjete na kvaliteti usluga', odgovorila je.

Osječku konvenciju došli su podržati i Igor Dragovan, vukovarski gradonačelnik Željko Sabo te osječki Ivica Vrkić, ali i nezavisni gradski vijećnik Anto Đapić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook