Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bez žalbe na odluku o puštanju Slavice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku nije uložilo žalbu zbog puštanja iz pritvora bivšeg županijskog vatrogasnog zapovjednika Dražena Slavice, osumnjičenog da je zbog niza propusta skrivio kornatsku tragediju.

Odluku o puštanju Slavice iz pritvora donio je županijski istražni sudac Branko Ivić 30. listopada nakon što je saslušao sve svjedoke za koje je postojala mogućnost da Slavica na njih utječe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potresno svjedočenje pilota kanadera 'Mislio sam da sam vodenom bombom ubio ljude' Slika nije dostupna Nastavljeno suđenje Draženu Slavici Suđenje za Kornate - roditelji opet optužuju da su tijela pomicana

S takvim rješenjem kako je kazala Beroš Dodig složilo se i
Županijsko državno odvjetništvo te zbog toga nije uložilo žalbu.
Beroš Dodig je kazala kako istraga o kornatskoj tragediji u kojoj je život izgubilo 12 vatrogasaca još traje i da se za sada ne može reći kad će biti završena. Dodala je kako je Županijsko državno odvjetništvo obavilo i dodatne izvide i utvrđivanje nekih okolnosti i činjenica te je zadovoljno dosadašnjim tijekom istrage.

No, dok sve ne bude završeno, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku ne želi u javnosti komentirati rezultate dosadašnje istrage zaključila je Beroš Dodig.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene