Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne smeta mu (joj)

Bez operacije! Pogledajte kako su saborske službe promijenile spol SDP-ovu zastupniku: ''To je zavjera''

Kako je Gordan Maras postao Gordana (Foto: Dnevnik.hr)
Kako je Gordan Maras postao Gordana (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kako je Gordan Maras postao Gordana (Foto: Dnevnik.hr) Kako je Gordan Maras postao Gordana (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Kako je Gordan Maras postao Gordana (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Saborski zastupnici nakon dva mjeseca stanke ponovno su se okupili na početku jesenskog zasjedanja, a sudeći po Tajništvu Sabora, jedan je zastupnik promijenio spol.

Nakon dugog toplog ljeta zastupnici su opet na svom radnom mjestu. U Saboru je u tijeku aktualno prijepodne tijekom kojeg zastupnici postavljaju pitanja premijeru Andreju Plenkoviću i ministrima.

Pročitajte i ovo Sabornica - 1 Krenula je kampanja Ovo je jedini političar koji već sada zna da ima mjesto u Saboru Slika nije dostupna Aktualac u Saboru Grbin oštro po Plenkoviću, u obranu premijeru uletio Zekanović: "Zvala me jedna udruga…"

Na dokumentu koji je pripremilo Tajništvo Sabora o redoslijedu postavljanja usmenih zastupničkih pitanja na 14. sjednici Hrvatskoga sabora posebno je zanimljivo ime koje se našlo na 32. mjestu.

Ukupno je 38 zastupnika koji imaju priliku rešetati članove Vlade, a pred kraj je SDP-ov zastupnik koji je postao zastupnica. Naime, navedeno je da će pitanje postaviti Gordana Maras. Jedan mali tipfeler nasmijao je novinare. Iako bi se mogle pojaviti teorije da do pogreške možda i nije došlo slučajno, sporno slovo A na kraju imena zastupnika Gordana Marasa nestalo je sa saborske internetske stranice.

''Evidentno se radi o zavjeri Plenkovića i Jandrokovića'', našalio se za DNEVNIK.hr zastupnik Gordan Maras, kojemu nije zasmetalo što je nakratko bio zastupnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene