Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolazak u Zagreb

Bandić: Recesija se neće odraziti, ne dolazi Papa svaki dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je novinarima da se kriza i recesija neće odraziti na dolazak Svetog Oca u Zagreb.

'Budući da demonstriramo ozbiljnost i korespondiramo s vremenom budite sigurni da ćemo napraviti sve na najefikasniji, najdjelotvorniji način, vodeći računa da ne dolazi svaki dan Sveti Otac u Zagreb, kazao je Bandić.

Pročitajte i ovo Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu Milan Bandić - 2 VIŠE OD 30 TISUĆA PRIJAVA ŠTETE Bandić u Banovini: Niste sami, Zagreb će vam pomoći

'To je izuzetna čast, izuzetna odgovornost, ponos i dostojanstvo koje će ne samo vjernici grada Zagreba nego svi sugrađani poštivati', istaknuo je zagrebački gradonačelnik.

>> Kretanje Pape će nadzirati Šibenska gradska straža

'Prema tome, znat ćete svaku lipu i kunu, jer ne organizira grad Zagreb doček Svetog Oca nego specijalni odbor koji je formiran na razini države u kojem glavnu riječ vode ljudi s Kaptola, a Grad Zagreb će dati cijelu logistiku', izjavio je zagrebački gradonačelnik upitan koliko će Grad Zagreb koštati dolazak pape Benedikta XVI. u Zagreb.

Upitan hoće li sigurnosne mjere utjecati na život Zagrepčana, Bandić je odgovorio kako im neće biti teško živjeti 'jer će Sveti Otac, njegov ugled, otkloniti bilo kakve probleme glede sigurnosnih mjera'.  'Dolazili su tu i Clinton i Bush i Putin pa nije bilo problema. A, kad Sveti Otac dolazi nije bilo niti će biti problema', poručio je Bandić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene