Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''ŠUMA PROPISA''

Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

Aktualno Galerija Milan Bandić - 1 Milan Bandić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić - 2 Milan Bandić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić - 3 Milan Bandić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić - 4 Milan Bandić - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Bandić - 5 Galerija 1/5 >>
Započela je podjela novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu. Pristigle su 442 prijave, a isplatit će se devet milijuna kuna.

Grad Zagreb počeo je s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu. Pristigle su 442 prijave te će ukupno biti isplaćeno devet milijuna kuna. Iako je taj poziv otvoren od rujna prošle godine, pomoć s prikupljanjem potrebnih papira građanima bit će dostupna od sljedećeg tjedna, kao i pri apliciranju za Fond za obnovu Ministarstva graditeljstva.

Pročitajte i ovo Obnova u Zagrebu sporo ide Za one koji još čekaju obnovu ova Zagrepčanka ima samo jednu poruku: "Da budu uporni i strpljivi. Ništa drugo" Šteta od potresa na zgradi - 1 Izgrađena tek jedna kuća Grad zaboravljen nakon potresa: "Neka se zamijene sa mnom, a ja sa svojom obitelji 10 dana u njihovim vilama"

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene