Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod Zlarina je uspješno obavljena akcija spašavanja ozlijeđene osobe s jedrilice na kojoj je plovila austrijska posada, izvjestilo je Ministarstvo pomorstva.


'Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) jučer je u 13.35 sati zaprimila 'Medico' poziv s privatne jedrilice 'Shangri la', dužine 12 metara, na kojoj je plovila austrijska posada u blizini otoka Zlarina', stoji u priopćenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

>>HGSS spasio 5 djevojčica izgubljenih na Velebitu

Vezani članci Akcija spašavanja Baka kopirala ''Nemoguću misiju'' i iskoristila unuka za spašavanje mačke Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images) Hollywood ne gubi vrijeme: Već se sprema film o spašavanju tajlandskih dječaka iz potopljene pećine

Po dobivenim informacijama, kažu u ministarstvu, ozlijeđena je ženska osoba pri padu na plovilu,uslijed čega je moguće zadobila ozljede u predjelu abdomena.

'MRCC Rijeka je po zaprimljenom pozivu koordinirala akciju spašavanja ozlijeđene osobe s Lučkom kapetanijom Šibenik, te je na poziciju jedrilice 'Shangri La' upućen brod 'Šibenik', koji je preuzeo ozlijeđenu žensku osobu', stoji u priopćenju u kojem se dodaje da je ozlijeđena hitno prevezena i jučer u 15 sati predana ekipi Hitne medicinske pomoći u Šibeniku. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook