Umirovljeni general Ante Gotovina bio je na otvaranju Središta za razvoj vođa ''Marko Babić'' u Udbini. Komentirao je predsjedničke izbore, ali nije otkrio koga će podržati.

Galerija Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Ante Gotovina komentirao predsjedničke izbore (Foto: Dnevnik.hr) Otvaranje Centra za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr) +0 Otvaranje Centra za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr)

Ante Gotovina došao je na otvorenje Centra za vojnu obuku u Udbini, gdje je komentirao skore predsjedničke izbore.

Vezani članci Ivana Pezo Moskaljov Ivana Pezo Moskaljov iz Madrida: "Milanović je dosta popustio i vrući krumpir prebacio na Sabor" Predsjednik Zoran Milanović na samitu NATO-a Milanović na samitu NATO-a: ''Moj interes je Hrvatska... Ovo je konflikt koji prijeti svakim danom sve više i više da se prelije''

Na pitanje hoće li podržati svog prijatelja Zorana Milanovića, Gotovina je odgovorio da ima puno prijatelja. ''Što više prijatelja, zapravo neprijatelj čovjeku ne treba'', rekao je.

Za Miroslava Škoru rekao je tek da se svatko ima pravo kandidirati. Na pitanje o čemu će danas razgovarati s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, odgovorio je da će ju pozdraviti.

Poručio je da ne podržava nikoga od kandidata. ''Ja sam bivši vojnik. Sada se bavim drugim poslom - ribarstvom'', zaključio je.

Na kraju je otkrio da film General nije gledao.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju