Umirovljeni general Ante Gotovina bio je na otvaranju Središta za razvoj vođa ''Marko Babić'' u Udbini. Komentirao je predsjedničke izbore, ali nije otkrio koga će podržati.

Galerija


Ante Gotovina došao je na otvorenje Centra za vojnu obuku u Udbini, gdje je komentirao skore predsjedničke izbore.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Milanović o predsjedničinu govoru na kninskoj tvrđavi: ''To je fejk. Vrijeme je da prekinemo prevaru koja se prodaje ljudima'' Crobarometar: Koliko bi glasova na predsjedničkim izborima dobili kandidati (Dnevnik.hr) Ekskluzivno: Predsjednica i dalje vodi u utrci za Pantovčak, no odluka pada u drugom krugu i evo kakve joj birači daju šanse

Na pitanje hoće li podržati svog prijatelja Zorana Milanovića, Gotovina je odgovorio da ima puno prijatelja. ''Što više prijatelja, zapravo neprijatelj čovjeku ne treba'', rekao je.

Za Miroslava Škoru rekao je tek da se svatko ima pravo kandidirati. Na pitanje o čemu će danas razgovarati s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, odgovorio je da će ju pozdraviti.

Poručio je da ne podržava nikoga od kandidata. ''Ja sam bivši vojnik. Sada se bavim drugim poslom - ribarstvom'', zaključio je.

Na kraju je otkrio da film General nije gledao.