Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesec dana uoči izbora

VIDEO Novi Vučićev predizborni spot hit je na mrežama, ljudi se masovno sprdaju

Promotivni spot Aleksandra Vučića
Promotivni spot Aleksandra Vučića Foto: Aleksandar Vučić/Instagram
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić povodom svoje predizborne kampanje objavio je nekoliko promotivnih spotova, a posljednji u nizu brzo se proširio društvenim mrežama zbog svoje bizarnosti.

Za manje od mjesec dana u Srbiji će se održati izvanredni izbori, a trenutačni srpski predsjednik Aleksandar Vučić povodom toga objavio je nekoliko promotivnih spotova na svojim društvenim mrežama.

Upravo posljednji promotivni spot postao je viralan zbog svoje bizarnosti. Naime, Vučić je posjetio mladu obitelj Stanković koja živi u Leskovcu. Najprije je srpski predsjednik pokucao na vrata, a nakon što mu ih je Branka otvorila, poklonio joj je buket cvijeća. Nakon toga započeo je razgovor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje suđenje Bivša kolegica optužila gradonačelnika za seksualno zlostavljanje: "Ne sjećam se da sam je ikada upoznao"

"Bio sam beskrajno sretan kada sam saznao da ipak ostajete u Srbiji", započeo je Vučić. Na to mu je Saša odgovorio da je bio na razgovoru za posao u Njemačkoj, i to baš na pravoslavni Božić.

"Ne mogu da vam opišem taj osjećaj. Hvala Bogu, javile su se nove šanse u našem gradu", poručio je Saša i objasnio da radi kao inženjer.

 

"Je li bar plaća pristojna?" upitao je srpski predsjednik, a Saša je odgovorio: "Za naš normalan život sasvim dobro."

"Za mene je vaša kuća, vaša porodica, vaš život sve ono za što smo se borili. Tako da sam jako zadovoljan što ste ovdje i što možete planirati i proširenje obitelji. Hvala što svoju snagu i energiju dajete za našu zemlju, to je za nas najveća pobjeda", rekao im je Vučić.

Pročitajte i ovo Poruka u boci Lijepa priča FOTO Kupanje u studenom ženi iz Pule donijelo je veliko iznenađenje: "Nikad mi se takvo nešto nije dogodilo"

Upravo zbog svoje bizarnosti i vidne insceniranosti video se brzo proširio društvenim mrežama.

"Stankovići, provjerite da vam nije nešto maznuo iz kuće, kleptoman je to stari", "Tuga, jad, sramota", "Koliko si mu platio da ovako priča", "Zašto ne dođete razgovarati s nama s četvero i više djece? Da vidite kako mi živimo", samo su neki od komentara. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene