Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio video

"Smiju mi se svi": Vučić u kampanji ne bira sredstva, pogledajte kako sad žica glasove

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na društvenim mrežama objavio je video kako se priprema za doček velikog broja gostiju iz inozemstva na vinski sajam u četvrtak.

"Ova priprema neće doprinijeti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam sretan, svakako", napisao je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić uz snimku objavljenu na profilu na Instagramu u kojoj peče palačinke u jednom restoranu.

Dok peče palačinke Vučić govori kako ih voli od djetinjstva te je otkrio i kakve palačinke vole njegova supruga i sin.

 

 

"E uništio sam oblik palačinke i sve, ali nema veze, ova će biti za mene. Gosti će dobiti neku bolju. Uživam u tome da neku palačinku napravim. Ja volim s pekmezom, ljudi vole s čokoladom, ali ako ima šljive, šipka, to je najbolje. Ova će biti doktorska. Ova je dosad najbolja. Opet nisam pogodio oblik, ali nema veze. Smiju mi se svi. Nekada sam Danilu i Milici pravio palačinke i oni su voljeli da budu što deblje", govorio je u videu.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas kod Zagreba Otac, sin i snaha tjerali ženu da prosi i čisti: Kad je odbila, tukli su je i ubacili u gepek, ali im je pobjegla

Inače, u Srbiji su raspisani prijevremeni parlamentarni izbori koji će se održati 17. prosinca nakon što je Vučić 1. studenog raspustio Skupštinu Srbije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene