Obavijesti Video Pretražite Navigacija
naoružan nožem

Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem
Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem Foto: Getty Images
Nasilnički pohod 40-godišnjaka u Šibeniku završio je pritvorom i kaznenom prijavom. Nožem je prijetio zaposlenicama ljekarne i doma zdravlja.

Šibensko-kninska policija provela je istragu nad 40-godišnjakom koji je u petak oko 8:30 ujutro ušao u ljekarnu Varoš u Šibeniku i nožem zaprijetio trima zaposlenicama. Pritom je ukrao kutiju lijekova i oštetio prodajni pult u ljekarni.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Dvije zaposlenice, 61-godišnjakinja i 41-godišnjakinja, pokušale su zaustaviti razbojnika u krađi lijekova, zbog čega ih je 40-godišnjak napao i ozlijedio. Zadobile su lakše ozljede te su prevezene u Opću bolnicu u Šibeniku.

Nakon krađe u ljekarni 40-godišnjak je pobjegao u dom zdravlja, u koji je došao oko 8:45. Tamo je ponovo nožem prijetio dvjema zaposlenicama (60 i 64 godine) i tražio od njih da mu izdaju lijek. Uz to sve, oštetio je i uredska vrata. 

Dolaskom policije nasilnik je gurnuo policajku te ju je time lakše ozlijedio. Priveden je i protiv njega je podignuta kaznena prijava.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene