Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osumnjičenika uhićena

Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Trojica mladića uhićena su u Šibeniku zbog sumnje na ubojstvo 54-godišnjaka kojemu su nanijeli ozljede od kojih je preminuo u bolnici.

Trojica mladića uhićena su jer su osumnjičeni da su u Šibeniku 54-godišnjeg muškarca pretukli do smrti, koji je završio u šibenskoj bolnici, gdje je i preminuo.

Policija je složila mozaik: U subotu navečer, nakon kraćeg verbalnog sukoba, došlo je i do fizičkog napada. Trojica mladića u dobi od 25, 26 i 27 godina više su puta rukama i nogama muškarca udarili po tijelu i glavi.

Mladići su muškarca pretukli u ugostiteljskom objektu. Kako neslužbeno doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić, svemu je kumovao alkohol. Jedan od mladića bivši je profesionalni boksač, a sva trojica otprije su poznata policiji i to zbog krađa, droge i fizičkih sukoba.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović intervju predsjednika RH Milanović: "Oslobodit ćemo institucije tako da sve HDZ-ovce otpustimo", o Mostu: "Kad sjednete s njima..."

Mladići su policijske prostorije stigli u pratnji odvjetnika, a nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni trojac predan je, uz kaznenu prijavu, pritvorskom nadzorniku.

"Mom branjeniku se stavlja na teret počinjenje kaznenog djela ubojstva. Branio se šutnjom", objasnio je Mario Šarušić, odvjetnik prvoosumnjičenog mladića.

Što je razlog sukoba, odnosno zašto je došlo do najcrnjeg scenarija, pokazat će istraga. Dokaže li im se krivnja, kazna zatvora je minimalno pet godina. Zbog mogućnosti ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke, dvojica osumnjičenika ostaju u istražnom zatvoru.

Više o ovoj priči možete pogledati u videoprilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene