Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon uspjeha na području obrazovanja Dnevnik Nove TV svoju akciju 'Želimo znati' širi na teme iz društveno-političkog života koje utječu na našu svakodnevicu.


 

Vezani članci Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Ministrica poljoprivrede u posjetu Slavoniji malo se zbunila: "Na inicijativu Dubrovačko-neret... Vukovarsko-srijemske, oprostite" Slika nije dostupna Saborski zastupnici slijede akciju Dnevnika Nove TV 'Želimo znati'

Ovog će tjedna istražiti pozadinu priče o javnim tvrtkama koje su omča oko vrata hrvatskim poreznim obveznicima. Informativni program Nove TV dat će dublji uvid u posrnule mastodonte koji gutaju proračunski novac i nemilosrdno troše uljuljani u monopolističku sigurnost i protekcionizam vlasti.

Neodgovornim poslovnim odlukama čelnici javnih poduzeća potrošili su astronomske iznose i gurnuli Hrvatsku još dublje u ponor recesije. Reporteri Nove TV idu tragom izgubljenih milijardi Hrvatske elektroprivrede, Hrvatskih autocesta i ostalih giganata koji su nanijeli ogromne štete hrvatskom gospodarstvu. Građani će napokon saznati odgovore na koje imaju pravo: tko je kriv za nastalu situaciju, koja je funkcija Nadzornog odbora i zašto nitko ne odgovara za enormne propuste. Hrvatska javnost zaslužuje znati kamo odlazi njezin novac.

Serijal reportaža o uzdrmanom hrvatskom gospodarstvu dio je ovotjedne akcije 'Želimo znati' u Dnevniku Nove TV.