Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ja sam prešla na VeBe za tebe tekući račun. Imam 50% popusta na naknadu za paket za umirovljenike Forte sve do 30. lipnja 2011. godine, a mirovinu dobivam svakog 1. u mjesecu!


No osim mene, profitirali su i uštedjeli i ostali članovi naše obitelji, jer i oni sada imaju VeBe za tebe tekući račun i ne plaćaju naknadu. I svi su ostvarili i neku dodatnu pogodnost! Kćer mi se riješila minusa u staroj banci kunskim nenamjenskim kreditom bez naknade uz kamatu stopu od 7% godišnje, i kaže mi da je to najpovoljniji kredit takve vrste na tržištu, a zet se odlučio za stepenasti izračun kamate na dozvoljeni minus što znači da za minus do 500 kuna ne plaća nikakvu kamatu. A znate kako je danas, čak i ako ne želite završiti u minusu, ponekad za to jednostavno nema lijeka. I unuka je sretna jer je konačno dobila svoju Mastercard kreditnu karticu, i to bez upisnine i članarine.

Vezani članci Ilustracija Pogledajte kako se živi u Europi pod stare dane: ''Ako moram raditi dvije godine duže, to znači živjeti dvije godine manje'' Elvis Burčul umirovljen - 5 Sud odlučio: Brigadir Elvis Burčul zakonito umirovljen s mjesta zapovjednika Počasno-zaštitne bojne

A otkad je prešao u Volksbanku i unuk mi se preporodio. Zatvorio je minus na starom tekućem i sada mi stalno govori: 'Nema više minusa. Sve sami plusovi'. A za te njegove plusove na VeBe za tebe još dobiva i nagradnu kamatu do čak 2,5% godišnje. I svi smo zadovoljni.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju