Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imamo i novo zaduženje

Ukinuta zabrana zapošljavanja u državnim tvrtkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je ukinula zabranu zapošljavanja u tvrtkama s većinskim državnim vlasništvom.

Novi investicijski projekti u tvrtkama kao što su HEP i Janaf, kazao je ministar gospodarstva Đuro Popijač, zahtijevaju zapošljavanje dodatnih stručnjaka, što će im se dopustiti. Na današnjoj je sjednici ministrica financija objavila i da će se država zadužiti za dodatnih 150 milijuna eura kod Svjetske banke.

Pročitajte i ovo Izbornik Dalić ih je pozvap na trening reprezentacije (Foto: Provjereno) Priču donosi provjereno Izbornik dobio pomagače na treningu Vatrenih: Ostvareni snovi braći kojoj je nogomet sve na svijetu! Martina Dalić i Ante Ramljak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 TRANSKRIPTI S ISPITIVANJA Objavljeni iskazi Martine Dalić USKOK-u: Evo tko je sve znao za grupu Borg i odakle su dolazile informacije

>> Novo tajanstveno zaduživanje Banskih dvora

'Za razliku od drugih instrumenata i kredita koji se rade sa svjetskom bankom, a koji su namijenjeni za financiranje specifičnih projekata, ovaj je zajam namijenjen u stvari za umanjivanje potreba za zaduživanjem na općem financijskom tržištu', pojasnila je ministrica financija Martina Dalić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene