Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Privredna banka Zagreb od 1. veljače 2008. godine primjenjivat će nove kamatne stope na nove i već odobrene kredite u kunama i uz valutnu klauzulu u EUR i CHF.


Nove kamatne stope na stambene kredite povećat će se primjerice od 0,4 p.p. do 1,22 p.p. ovisno o valuti kredita. Kod auto kredita kamatne stope mijenjaju se na kredite u kunama i to za 0,85 p.p., a za kredite uz valutnu klauzulu u CHF za 0,95 p.p. Kao što smo najavljivali od 1. veljače Banka obustavlja odobravanje novih kredita uz valutnu klauzulu u CHF.

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo izračun: Evo kolika će vam biti rata kredita iza Nove godine Slika nije dostupna Ministar ima rješenje za prezadužene - EVO koje promjene predlaže!

U nastavku je usporedni prikaz postojećih i novih kamatnih stopa na kredite koje će biti u primjeni od 1. veljače 2008. te je u drugoj tabeli u nastavku iskazan izračun kako će povećanje kamatnih stopa utjecati na iznose anuiteta po već odobrenim kreditima za klijente banke (mladi do 40. god. i ostali).