Zagreb, 31. siječanj, 2012.: Nakon uspješnog završetka radova i preseljenja direkcije na novu adresu Merkur osiguranje d.d. je organiziralo svečano otvorenje Merkur poslovnog centra na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 31 u Zagrebu s početkom u 19 sati.


Merkur poslovni centar je zajedničko ulaganje Merkur osiguranja d.d. i Merkur Versicherunga AG iz Graza, čija brutto površina iznosi 6.022 m2. Zgrada je smještena je na rubu središta grada i nove poslovne zone Heinzlova/ Radnička/ Ulica grada Vukovara, u blizini križanja Zvonimirove i Heinzlove ulice.

Vezani članci Izvlačenje drona koji se srušio u Zagrebu - 4 Pad drona i oštećeni automobili: Provjerili smo imaju li vlasnici pravo na isplatu odštete Slika nije dostupna 15 godina Merkur osiguranja u Hrvatskoj

Presijecanjem zelene vrpce Merkur poslovni centar su otvorili generalni direktor Merkur Versicherunga AG iz Graza gospodin Komm.-Rat Alois Sundl i predsjednik uprave Merkur osiguranja d.d. gospodin Milan Krizmanić.

Svečanom otvorenju nazočili su brojni poslovni partneri i gosti kao što su gospođa Mag. Andrea Ikić–Böhm, veleposlanica Republike Austrije u Republici Hrvatskoj i gospodin mr.sc. Ladislav Prežigalo, pročelnik gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba.

U pozdravnom govoru predsjednik uprave Merkur osiguranja d.d. gospodin Milan Krizmanić izjavio je: „Merkur poslovni centar je rezultat našeg uspješnog poslovanja i pokazatelj dugoročnog promišljanja te želje da našim osiguranicima i partnerima pružimo još bolju uslugu.“

Uredi Merkur osiguranja d.d. smješteni su u prizemlju, na prvom i na drugom katu zgrade. Na trećem, četvrtom, petom i šestom katu Merkur poslovnog centra nalaze se moderni i visokokvalitetno zamišljeni prostori neto površina od 170 do 622 m2 namijenjeni najmu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju