Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvorenje Merkur poslovnog centra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb, 31. siječanj, 2012.: Nakon uspješnog završetka radova i preseljenja direkcije na novu adresu Merkur osiguranje d.d. je organiziralo svečano otvorenje Merkur poslovnog centra na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 31 u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Merkur poslovni centar je zajedničko ulaganje Merkur osiguranja d.d. i Merkur Versicherunga AG iz Graza, čija brutto površina iznosi 6.022 m2. Zgrada je smještena je na rubu središta grada i nove poslovne zone Heinzlova/ Radnička/ Ulica grada Vukovara, u blizini križanja Zvonimirove i Heinzlove ulice.

Pročitajte i ovo Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike PR Oglas Merkur osiguranje organiziralo panel na temu muškog zdravlja

Presijecanjem zelene vrpce Merkur poslovni centar su otvorili generalni direktor Merkur Versicherunga AG iz Graza gospodin Komm.-Rat Alois Sundl i predsjednik uprave Merkur osiguranja d.d. gospodin Milan Krizmanić.

Svečanom otvorenju nazočili su brojni poslovni partneri i gosti kao što su gospođa Mag. Andrea Ikić–Böhm, veleposlanica Republike Austrije u Republici Hrvatskoj i gospodin mr.sc. Ladislav Prežigalo, pročelnik gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba.

U pozdravnom govoru predsjednik uprave Merkur osiguranja d.d. gospodin Milan Krizmanić izjavio je: „Merkur poslovni centar je rezultat našeg uspješnog poslovanja i pokazatelj dugoročnog promišljanja te želje da našim osiguranicima i partnerima pružimo još bolju uslugu.“

Uredi Merkur osiguranja d.d. smješteni su u prizemlju, na prvom i na drugom katu zgrade. Na trećem, četvrtom, petom i šestom katu Merkur poslovnog centra nalaze se moderni i visokokvalitetno zamišljeni prostori neto površina od 170 do 622 m2 namijenjeni najmu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene