Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvrsnost, etičnost, odgovornost

Novoj TV nagrada za najbolju komercijalnu televiziju u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV dobitnica je nagrade Media Biznis Partner 2013. za najbolju komercijalnu televiziju u regiji. Poslovni partneri i neovisna istraživanja donijeli su Novoj TV najviše ocjene u jugoistočnoj Europi.

Nova TV osvojila je regionalnu nagradu Media Biznis partner 2013. koju posljednjih 19 godina dodjeljuje Mass Media International, tvrtka za tržišne komunikacije iz Srbije. Nagrada Biznis partner dodjeljuje se tvrtkama i institucijama iz regije za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim područjima djelovanja.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. pet minuta Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2024. godine Nominirani formati i lica Nove TV Osam nominacija Počinje glasanje za prestižnu medijsku nagradu: Nova TV nominirana u svih šest kategorija

>> Dnevnik Nove TV, Sila i Larin izbor pobjednici siječnja

'Medijska grupa Nova TV, pomičući granice televizije multimedijalnom poslovnom strategijom, poštovala je visoku razinu profesionalnosti i etičnosti, ostvarila dobre poslovne rezultate, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i gledatelje, i vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja, doprinoseći boljoj kvaliteti života i zdravoj životnoj sredini', stoji u obrazloženju odluke koju potpisuje Milivoje Radovanović, direktor tvrtke Mass Media International.

Poslovni partneri iz cijele regije anketnim putem odabiru kandidate za nagradu tvrtke Mass Media International, a u odabiru sudjeluju i veleposlanstva, gospodarske komore i poslovna udruženja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene