Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski menadžeri i poduzetnici spašavaju gospodarstvo.


Izradili su masterplan razvoja s deset osnovnih točaka i dali Vladi rok da ga ispune s naglaskom na reindustrijalizaciji. Zaduženje, nelikvidnost, pad industrijske proizvodnje i nezaposlenost i dalje smatraju ključnim problemima oporavka.

Vezani članci Pogođen sankcijama, grad Lade čekaju teška vremena - 2 Grad automobila koji je voljela bivša Jugoslavija očekuju teška vremena: ''Ljudi su nervozni'' Informer: Skladištenje hrane - 3 Zbog ovog nedostatka jedemo lošiju hranu: "Proizvođači moraju prodavati namirnice po sniženim cijenama"

Na izborima će, kažu, podržati one koji prihvate njihov program, a nisu izostale ni kritike.

>> Tedeschi studentima: Formula uspjeha je svaki dan sve više!

'HNB je odgovoran samo za stabilnost domaće valute, to je zadatak koji jasno pokazuje da nema nikakve sinkronizacije između fiskalne i monetarne politike, da ne znamo ciljeve', rekao je predsjednik Crome Vladimir Ferdelji.

'To je otprilike kao da našim vatrogasci imaju za cilj braniti portirnicu pa kad tvornica plane, a oni obrane portirnicu moramo reći da su dobro obavili posao', dodao je Ferdelji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju